Milåsa Ridläger

Våra ridläger är väldigt populära! Vi har ett vinnande inarbetat koncept som innehåller mycket ridning, god hemlagad mat och gemenskap. Utbildad personal och trygga fina hästar gör vistelsen säker för dig eller ditt barn.


Vår anläggning är godkänd av länsstyrelsen och vi har ett godkänt kök för matlagning.



Ridlägerprogram 2025


Sommarläger


v25 14-18 juni    7200 kr alla åldrar

v26 23-25 juni   4800 kr alla åldrar och alla kunskapsnivåer
v26 27-29 juni   4300 kr/person FAMILJELÄGER 

v 27 30/6-4/7   7200 kr ungdomsläger


Dagen då lägret börjar kommer ni till oss kl 9.

Avslutning på femdagarsläger v 25 och 27 är kl 15.00 (föräldrarna kommer ca 10 minuter innan )

Avslutning på 3 dagarsläger är kl 17.00



Det här kan du förvänta dig på våra läger:

Övernattning (All övernattning är frivillig.)

Kvällsaktiviteter

God hemlagad mat och fika.

Ridning två gånger om dagen eller heldagstur.

Hoppning och trail

Teori

Bada med hästar

Bada utan hästar vid vår badplats.

Välutbildade, trygga hästar och utbildad personal.

Mysa med våra olika djur, höns, ankor, kaniner, hundar och minigrisar.



Vuxenläger

6-8 september


Pris: 6000 kr


En underbar helg med god mat, ridning, samvaro och härliga bad!

Ett vuxenläger är en riktig boost inför hösten.


Ankomst kl 10 fredag.
Fika och hästutdelning.
Ridning i ridhus/paddock
lunch och teori
Uteritt
Middag


Lördag
Frukostbuffé
Heldagstur om vädret inte är riktigt dåligt. Lunch på turen
Teori på eftermiddagen.
Middag
Bad i vårt utespa eller i ån


Söndag
Frukostbuffé
Uteritt eller ridlektioner i paddock.
Lunch och avrundning av dagen kl 15.00



Eget läger

Vi kan givetvis ordna specialläger för dig och din familj/grupp. Kom med dina önskemål och vi hjälper dig att få till ett läger att minnas.



Till dig med specialkost: Då det är dyrare varor att köpa in samt mer omfattande matlagning med speciella rätter så kommer vegetarian, vegan, ej fläsk, glutenfritt att kosta 100 kr extra/ dag. Meddela oss vad för typ av specialkost, gärna vad du gillar att äta och varumärke. På så sätt minskar vi matsvin och får mätta deltagare.